Termeni şi condiţii

 

Conditii de comercializare ale produselor SC HARISSA STAR SRL

Conditii generale

Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC HARISSA STAR SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea.

Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la sediul SC HARISSA STAR SRL clientul este obligat sa verifice corectitudinea datelor inscrise in bonul de comanda si sa-l semneze.
Eventualele completari se vor face pe loc, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
2. Comenzile se vor preda clientilor la data si ora stabilite pe bonul de comanda. In cazul solicitarii modificarii orei/datei sau anularii unei comenzi, clientul este obligat sa anunte acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Comenzile personalizate necesita plata in avans, integrala sau partiala
4. Comenzile telefonice si online sunt valide doar dupa confirmarea acestora printr-un numar de comanda.
5. Comenzile personalizate se transmit cu cel putin 2 zile inainte de data eliberarii acestora. Pentru torturile de nunta sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 1 saptamana inainte.
6. Preluarea comenzilor se sisteaza in momentul atingerii capacitatii maxime de productie. 
7. Solicitarile de modificare a comenzii se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 1 zi inainte de data eliberarii comenzii. Exceptie fac torturile de nunta sau de botez, pentru care solicitarile de modificare se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 5 zile inainte.
8. Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 1 zi inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine valoarea avansului. 
9. Modalitatile de plata sunt: numerar, card .
10. Facturile pentru luna anterioara se pot emite doar pana pe data de 10 a lunii in curs.
11. La preluarea comenzilor vom solicita urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informatii despre produsele si serviciile firmei.
12. Figurinele din pasta de zahar pot conţine accesorii si ornamente alimentare necomestibile.
13. SC HARISSA STAR SRL nu raspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de catre client in vederea ornarii produselor comandate (flori naturale, ornamente de plastic/comestibile, etc.). 
14. SC HARISSA STAR SRL isi rezerva dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea verificarii corectitudinii comenzii si a datelor transmise. 
15. Produsele sunt fabricate intr-un sistem de management al calitatii si de siguranta a alimentului SR EN ISO 22000: 2005. La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
16. SC HARISSA STAR SRL isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru.
17. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti, a oricarui conflict aparut intre client si SC HARISSA STAR SRL. 

18. Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 300 gr